Klavan Bundesligast: ees on väga tähtis mäng

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Augsburgi keskkaitsja Ragnar Klavan (paremal).
FC Augsburgi keskkaitsja Ragnar Klavan (paremal). Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburg on Bundesligas näidanud pärast talvepausi suurepärast hoogu ning kaks viimast kohtumist võitnud tiim on tabelis kerkinud 16. kohale.

Reede õhtul seisab Augsburgil ees taas järjekordne tähtis kohtumine, kui koduväljakul võõrustatakse Nürnbergi, kes on Klavani tööandjast kogunud seitse punkti rohkem ja paikneb tabelis 13. positsioonil.

«See on väga tähtis mäng (kohtumine Nürnbergiga), kui tahame ilma üleminekumängudeta liigasse püsima jääda,» vahendab ERR Sport Klavani Vikerraadiole antud kommentaari.

«Olen saanud kogu aeg mänguaega ning tänu sellele lähen ka paremaks. Aga ma ei tahaks seda edu individuaalselt võtta, kogu meeskond on peale talvepuhkust väga hästi mänginud,» kommenteeris Klavan talle osaks saanud tunnustust, kui ta valiti Bundesliga eelmise nädala sümboolsesse koosseisu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles