Veebruari parimaks mängijaks valiti Rain Raadik

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Raadik (palliga) KK Pärnu särgis.
Rain Raadik (palliga) KK Pärnu särgis. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eesti korvpallimeistrivõistluste veebruarikuu parimaks mängijaks tunnistati KK Pärnu keskmängija Rain Raadik. Pärnu mängis veebruarikuus Eesti liigas neli mängu ning võitis neist pooled.

Korvpalliklubi Pärnu alustas veebruarikuud võiduga Rakvere Tarva üle, Raadikult 19 punkti ja 14 lauapalli. Järgmiseks sõideti Tallinnasse Saku Suurhalli, kus ilma põhimängujuhita mänginud Pärnu võitis küll esimese poolaja, kuid pidi siiski tunnistama Kalev/Cramo 88:69 paremust.

Raadik oli üks meeskonna resultatiivsemaid 13 silmaga. 16. veebruaril Raplas peetud mängus viskas Raadik esimesel poolajal pea eksimatult (2sed 8-7 ja 3-sed 3-1) ning isiklikku kontosse kogunes poolajaga 17 punkti ja 9 lauapalli, kokku selles mängus 24 punkti ning 11 lauapalli. Päev enne vabariigi aastapäeva toimunud võidumängus Valga/Maks&Mooritsa vastu panustas Raadik 18 punkti ja 12 lauapalli.

Möödunud suvel Eesti koondisesse kuulunud Raadik kogus veebruarikuus keskmiselt 18,5 punkti ja 10 lauapalli. Raadiku visketabavus: kahepunktivisked 72,2% (36-26), kaugvisked 36,4% (11-4) ja vabavisked 55,6% (18-10). Mänguminuteid kogunes pärnakal keskmiselt 35,5.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles