Siena alagrupis said võidulisa Barcelona ja Maccabi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pete Mickeal aitas Bercelona võidule.
Pete Mickeal aitas Bercelona võidule. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas peeti neljapäeval vahegrupiturniiri kümnenda vooru mänge ning F-vahegrupis said võidulisa FC Barcelona ja Tel Avivi Maccabi.

Liidermeeskond FC Barcelona sai ühe kaotuse kõrvale üheksanda võidu, alistades tiitlikaitsja Pireuse Olympiakose 90:77. Erazem Lorbek tõi võitjatele 20 ja Pete Mickeal 18 punkti. Olympiakose resultatiivseim oli 22 silmaga Vassilis Spanoulis. Olympiakosel on kuus võitu ja neli kaotust.

Tel Avivi Maccabi sai teises selle grupi kohtumises 94:85 jagu edasipääsulootused minetanud Fenerbahce Ülkerist. Ricky Hickman tõi võitjatele 26 punkti, kaotajate parim oli 29 punktiga Bojan Bogdanovic. Maccabil on kirjas viis võitu ja viis kaotust, Ülkeril kaks võitu ja kaheksa kaotust.

Kristjan Kangur ja Siena Montepaschi kohtuvad täna BC Himkiga, keda avavoorus võideti.

E-vahegrupis teenis võidulisa Madridi Real, kes sai lisaajal 105:104 jagu Kaunase Žalgirisest. Real juhib vahegruppi, olles kogunud üheksa võitu ja vaid ühe kaotuse. Kaunase meeskonnal on neli võitu ja kuus kaotust, millega ollakse vahegrupis kuuendal kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles