Bale ja Tottenham alistasid Interi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale
Gareth Bale Foto: SCANPIX

Kõikuva vormiga Milano Inter polnud jalgpalli Euroopa liigas suurepärases hoos Tottenhamile ja Gareth Bale'ile võrdne vastane ning Londoni klubi võttis teenitud 3:0 võidu.

Tottenham alustas Euroopa liiga kaheksandikfinaali domineerimist juba esimestel minutitel ning asus 6. minutil juhtima. Värava autoriks oli ei keegi muu kui Gareth Bale, kes sai karistusalast vabana pealöögi väravasse suunata, vahendab Soccernet.ee.

18. minutil tõrjus Samir Handanovic Jermaine Defoe terava löögi tagasi värava esisele, kus Gylfi Sigurdsson selle postide vahele edasi sai suunata. Handanovic oli üks vähestest Interi mängijatest, kes oma ülesandeid täita suutis, kuid 53. minutil pidi ta juba kolmanda palli enda väravast välja noppima, kui nurgalöögi järel tegi skoori Jan Vertonghen.

Teistes mängudes suutis Basel võtta 2:0 võidu Peterburi Zeniti vastu, Benfica alistas Bordeaux ning Levante ja Kaasani Rubin väravaid ei löönud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles