Taaramäe: tippvorm peaks kahe-kolme nädala pärast tulema

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Sille Annuk

Pariis-Nice’i velotuuri eraldistardi 29. kohaga lõpetanud Cofidise proff Rein Taaramäe avaldas enda paf.com lehel paiknevas Ratta-Rambo blogis, et tundis end eilse etapi järel üsna kehvasti, kuid täna oli enesetunne juba parem.

«Olin eile etapi lõpuks nii küpse, et ei jõudnud midagi teha. Isegi mõelda ja blogida oli võimatu…,» kirjutas Taaramäe. «Täna hommikul ärkasin selle peale, et jalad valutasid – päris ränk. Terve hommik olin natuke uimane ning enne starti sai korra temperatuurigi mõõdetud, sest tunne oli väga kahtlane. Imestuseks olin mitte tuline, vaid külm – 34,7 kraadi. Tegin aga korraliku 30-minutilise soojenduse pukil ja tunne läks veidi paremaks.»

«Eraldistardis andsin endast kõik. Tunne oli nõks parem kui eile, kuid praegu minust rohkem võtta ei oleks olnud,» jätkas ta. «Üldiselt võib öelda, et Paris-Nice’ilt miskit head loota polnudki, sest ettevalmistus oli jama, kuid kui nüüd korralikult endaga käitun, siis peaks mind 2-3 nädala pärast ka tippvorm ootama. Nüüd aga ootab mind puhkenädal ja siis uuel pühapäeval stardin Prantsuse karika etapil GP Cholet ning nädal hiljem Criterium Internationalil, kus sooviks kindlasti ka märgi maha juba saada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles