Ühisliigas oli täna võidukas Tallinna Ülikool

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirgit Püü.
Pirgit Püü. Foto: basket.ee/Argo Luigas

Naiste korvpalli Eesti-Läti ühisliigas toimunud kahest kohtumisest oli täna võidukas Tallinna Ülikool, AmEst Rapla pidi vastu võtma kaotuse.

Päeva esimeses mängus alistas Tallinna Ülikool kodusaalis kindlalt Läti U16 koondise tulemusega 85:51.  

Ülikooli naiskond haaras juhtohjad enda kätte avaveerandist, võites selle 20:8. Vaatamata tasavägisemale teisele kümnendile oli eestlannade edu poolajale minnes juba 16-punktiline. Tallinna Ülikool jätkas mängu domineerimist ka teisel poolajal ja võitis kogu kohtumise ülekaalukalt 85:51. 

Pirgit Püü viskas 25 punkti, Kerttu Jallai lisas 20, Nele Laurimaa 16 ja Ashley Wallace 14 silma. Läti U16 koondise tulemuslikum oli Paula Strautmane 17 punkti ja 12 lauapalliga. 

Teises mängus pidi AmEst Rapla vastu võtma suure kaotuse RTU/Merksilt 52:100. RTU/Merks sai hea hoo sisse esimesest veerandist alates, jättes Rapla neiud tagaajajarolli kohtumise lõpuni.

Kerli Haas viskas 17 ja Kaia Kosk 14 punkti. RTU/Merksi resultatiiseim oli Laura Audere 24 silma ja 11 lauapalliga.

Tallinna Ülikoolil on põhiturniiril jäänud mängida veel 2 mängu. Neist esimene toimub 14. märtsil Audentese SG/Noortekoondise ja teine 24. märtsil SK Cesise vastu. AmEst Rapla peab oma põhiturniiri viimase mängu 28. märtsil Tartu Ülikooliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles