Gerard Pique igatseb peatreenerit: oleme nagu firma, millel pole direktorit

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerard Pique
Gerard Pique Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubil seisab homme ees raske katsumus, kui koduväljakul minnakse vastamisi AC Milaniga. Itaalias peetud avakohtumise kaotasid katalaanid 0:2.

Barcelona kaitsja Gerard Pique rääkis Marcale, et loodab 3:0 võitu, mille meeskond pühandaks rasket haigust ravivale peatreener Tito Vilanovale. «Me igatseme Titot. Me usaldame ja armastame teda. Oleme ilma peatreenerita keerulises olukorras – see on nagu firma, millel pole direktorit. Me saame sellest siiski üle, Tito aitab meid New Yorgist. Kõige tähtsamal kohal on siiski tervis ja me ei tohi panna teda surve alla. Ootame teda nii kaua, kuni ta terveks saab,» selgitas Pique.

Möödunud aasta lõpus avastati 44-aastasel Vilanoval näärmekasvaja, mida oli juba korra juba lõigatud. Detsembri lõpus viidi läbi teine operatsioon, mis kulges edukalt. Ta oli peagi tagasi meeskonna juures, kuid hetkel viibib Vilanova taas New Yorgis, et saada vähivastast ravi.

Barcelona peatreeneri kohustusi täidab Vilanova eemaloleku ajal Jordi Ruora.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles