Ribery, Boateng ja Schweinsteiger Bayernit Meistrite liigas aidata ei saa

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Augsburgi keskkaitsja Ragnar Klavan Bundesliga kohtumises Müncheni Bayerni tähtmängija Franck Ribery’ga võidu jooksmas.
FC Augsburgi keskkaitsja Ragnar Klavan Bundesliga kohtumises Müncheni Bayerni tähtmängija Franck Ribery’ga võidu jooksmas. Foto: Reuters/ScanPix

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi poolkaitsja Franck Ribery peab Meistrite liiga 1/8-finaali korduskohtumist Londoni Arsenali vastu kõrvalt vaatama.

Prantslane aitas Bayerni võõrsil 3:1 võidule, kuid kolmapäeva õhtul peetavas kordusmängus ei saa ta hüppeliigese vigastuse tõttu oma meeskonda aidata, vahendab Soccernet.ee. Lisaks jäävad sakslaste poolelt mängukeelu tõttu kõrvale Bastian Schweinsteiger ja Jerome Boateng.

Bayerni peatreener Jupp Heynckes nimetas pühapäeval Ribery kaasalöömist küsitavaks ning täna kinnitas klubi oma kodulehel, et ta jääbki kohtumisest eemale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles