Maavärin ehmatas Indian Wellsis tennisiste

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer
Roger Federer Foto: SCANPIX

Indian Wellsis peetaval mainekal tenniseturniiril ehmatas eile maailma tipptennisiste kerge maavärin.

Californias kõrbes paiknevas Indian Wellsis registreeriti kohaliku aja järgi eile hommikul veidi enne kella kümmet maavärin magnituudiga 4,7, vahendab Reuters.

«Korraks oli see päris hirmuäratav,» tunnistas maailma edetabelis teisel kohal paiknev Roger Federer pärast 3. ringis Ivan Dodigi 6:3, 6:1 alistamist. «Ma ei saanud kohe aru, mis toimub ja jooksin õue. Olin üksinda majas ja ma ei olnud kindel, kaua see kestab – las see läheb hullemaks või on hullem möödunud. Õnneks polnud mu perekond sel hetkel majas. See oli väga veider tunne, kui nägin aknaid värisemas.»

Ka kahel korral Indian Wellsis triumfeerinud Rafael Nadal, kes sai eile Leonardo Mayerilt loobumisvõidu, tunnistas, et maavärin oli üsna ehmatav. «Olin väga hirmul, ma pole kunagi varem maavärinat kogenud,» sõnas Nadal. «Olin parasjagu massaažilaual ja see hakkas värisema. Kui värin lõpuks lõppes, tundsin, kuidas mu jalad endiselt värisesid.»

Turniiril 4. paigutatud Angelique Kerber sõnas, et ei saanud kohe aru, mis toimub. «Rääkisin parasjagu õues enda treeneriga ja järsku hakkas kõik värisema,» lausus Kerber pärast 3. ringis belglanna Yanina Wickmayeri 6:1, 7:6 alistamist. «Arvasime alguses, et metroorong läks mööda, täpselt selline tunne tekkis. Aga siis tuli meile pähe, et oleme kõrbes ja siin ei ole metrood, saime aru, et see oli maavärin. Ma pole varem maavärinat kogenud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles