Pistoriuse perekond: Oscar ei ole enesetapu äärel

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar Pistorius
Oscar Pistorius Foto: SCANPIX

Enda kallima Reeva Steenkampi ettekavatsetud tapmises süüdistatava maailma kuulsaima paraolümpialase Oscar Pistoriuse sõber Mike Azzie rääkis BBC dokumentaalfilmis, et Pistorius on enesetapu äärel, kuid mehe perekond lükkas selle ümber.

26-aastane Pistorius tulistas Steenkampi surnuks 14. veebruari varahommikul. Süüdistaja sõnul oli tegemist ettekavatsetud tapmisega, Pistoriuse sõnul aga arvas ta, et vannitoas on sissetungija. Praegu viibib Pistorius kaotsjoni vastu vabaduses, uuesti peab ta kohtusse ilmuma 4. juunil.

«Oscar on sügavas leinas, kuid hoolimata sellest tragöödiast pole tal kindlasti enesetapu mõtteid,» ütles sportlase onu Arnold Pistorius. «Alates traagilistest sündmustest 14. veebruari varahommikul oleme püüdnud Reeva surma ja Oscari osalusega selles toime tulla. Oscar on küll murtud, kuid tal on siiski sihid silme ees ja ta elab nende nimel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles