Mourinho loodab, et Ronaldo kordab Giggsi imelist saavutust

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (paremal) ja Ryan Giggs Manchester Unitedi särgis
Cristiano Ronaldo (paremal) ja Ryan Giggs Manchester Unitedi särgis Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi legendaarne mängumees Ryan Giggs pidas jalgpalli Meistrite liiga kaheksandikfinaali korduskohtumises Madridi Reali vastu oma karjääri 1000. ametliku mängu. Madridi peatreener Jose Mourinho arvates on Giggsi kirljedamiseks olemas vaid üks sõna ja see on «imeline».

«Ma ütlesin talle seda enne mängu algust staadioni tunnelis ja see, kuidas ta pärast 90 minutit mängis oligi lihtsalt imeline,» rääkis Mournho ekslusiivses intervjuus The Sunile. «Selle jaoks ei ole olemas teist sõna.»

Ta jätkas: «Usun, et Sir Alex (Sir Alex Ferguson, Unitedi peatreener) austab väga Ryanit ja ka Paul Scholesi – ta tunneb neid juba sellest ajast saadik, kui nad olid poisid. Ta teab, kui head need mehed ikka veel on ja mida nad meeskonnale juurde annavad.»

Mourinho selgitab, et sellised isiksused aitavad noortel areneda ja kasvada suurteks jalgpalluriteks. Ta loodab, et ka Madridi Realis palliv endine Unitedi mängija Cristiano Ronaldo jätkab mängimist hilise eani.

«Ma olen kindel, et ta suudab seda, iseasi on see, kas ta tahab nii kaua mängida. See ongi Giggsi ja Scholesi juures eriline – nad ikka veel suudavad ja tahavad jalgpalli mängida. Loodan, et Cris tahab samuti, sest see oleks jalgpallile kasulik,» lõpetas Mourinho.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles