Glebovat vaevab MMi eel vigastus

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Glebova.
Jelena Glebova. Foto: Liis Treimann

Täna Kanadas algava iluuisutamise MMi eel tabas tagasilöök Eesti parimat naisüksiksõitjat ja suurimat lootust Jelena Glebovat, kellel arst diagnoosis luuümbrise põletiku ja kannaluu põrutuse.

«Viimastel nädalatel ei olnud tervis korras, tundsin valu paremas kannas,» rääkis Glebova Postimehele. «Läksime arsti juurde, selgus, et on kannaluu põrutus ja luuümbrise põletik (periostiit), ehk siis kaks probleemi ühel jalal. Sain ravi ja kaks valuvaigistavat süsti, vähendasime koormust.»

«Valu ei ole enam nii terav kui enne, kuid kõik maandumised on ikka veel väga tundlikud,» jätkas ta. «Täielikuks taastumiseks on vaja anda jalale mitu nädalat puhkust ja ravi, mis hetkel ei ole aga võimalik, nii et treenin valuga.»

Samas rõhutas ta, et ei soovi enne neljapäeval algavat võistlust vigastuse taha pugeda. «Loomulikult ei ole see mingi vabandus, võistelda tuleb. Spordis on vigastus tavaline asi, paljud võistlevad valuga,» märkis Glebova. «See MM on liiga tähtis, et vigastuse pärast alla anda (tänavusel MMil jagatakse suurem osa olümpiakohti – toim). Muidugi tahaks alati minna võistlusele suurepärase ettevalmistuse pealt, kuid alati see kahjuks ei õnnestu.»

Naiste lühikava sõidetakse MMil homme ja vabakava Eesti aja järgi ööl vastu pühapäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles