Olimpi sai väärt lisaajavõidu, Sokk meeskonna resultatiivsemaid

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten-Timmu Sokk Rocki särgis.
Sten-Timmu Sokk Rocki särgis. Foto: Margus Ansu

Gruusia korvpallimeistrivõistluste 16. voorus saavutas hooaja 14. võidu Sten-Timmu Soku koduklubi Olimpi, kes alistas Dinamo meeskonna lisaajal 92:82.

Tasavägiselt kulgenud kohtumise normaalaeg lõppes seisul 82:82, seejuures suutis koduväljakul mänginud Olimpi seisu viigistada kuus sekundit enne lõppu, kui kolmepunktiviske tabas Koka Tomaradze. Lisaajal ei lubanud Olimpi vastastel visata aga mitte ühtegi punkti ning nii võit kodumeeskonnale tulemusega 92:82, vahendab Õhtuleht.

Sokk sai mänguaega Olimpi mängijatest kõige enam (34:24), mille jooksul viskas meeskonna edukuselt teise korvikütina 15 punkti (kolmesed 2/5, kahesed 2/4, vabavisked 5/6), hankis 4 lauapalli, jagas 6 resultatiivset söötu, tegi 1 vaheltlõike, kuid patustas ka viiel korral pallikaotusega. Olimpi resultatiivseim oli Tomaradze 18 punktiga.

Olimpi tõusis taas jagama liigatabeli liidrikohta, nii neil kui ka MIA Academyl on tabelis 14 võitu ja kaks kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles