Korjus lõpetas Barcelona testipäeva neljanda ajaga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus Montmelo ringrajal.
Kevin Korjus Montmelo ringrajal. Foto: Koiranen Motorsports / facebook

GP3 sarjas osalev Kevin Korjus näitas Barcelonas toimunud testil mõlemal päeval head kiirust, saades tänasel vihmasel sessioonil neljanda aja.

Hommikusel sessioonil sõitis parima aja välja Patric Niederhauser (Jenzer Motorsport), edestades enam kui 0,4 sekundiga tiimikaaslast Alex Fontanat. Korjus sai kirja 14. aja, tiimikaaslased Koiraneni meeskonnast Patrick Kujala ja Aaro Vainio lõpetasid vastavalt 17. ja 20. kohaga.

Vihmasajus peetud õhtusel sessioonil näitas head kiirust Vainio, edestades teise aja saanud Jack Harveyt (ART GP) parimal ringilkoguni 1,6 sekundiga. Vihmaseaded õnnestus paika keerata ka Korjus autol ning eestlane sai neljanda aja, kaotades Vainiole 2,376 sekundiga. Kujala sõitis välja 15. aja.

GP3-sarja viimane hooajaeelne test peetakse 3. ja 4. aprillil Inglismaal Silverstone'i ringrajal. Hooaeg algab 11. mail Barcelonas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles