Leping käes: Sander Puri hakkab mängima Šotimaa kõrgliigas

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri.
Sander Puri. Foto: St Mirreni kodulehekülg

Eesti jalgpallikoondislase Sander Puri siirdumine Šotimaa kõrgliigas mängivasse St Mirreni klubisse on viimaks ametlik - vastava uudise avaldas klubi oma kodulehel.

Puri liitub Šotimaa kõrgliigas hetkel eelviimast ehk 11. kohta hoidva St Mirreniga esialgu hooaja lõpuni, kuid lepingus on punkt, mis lubab seda aasta lõppedes veel ühe aasta võrra pikendada.

Klubi teatab ka, et nad on kätte saanud Puri rahvusvahelise üleminekuloa, mis tähendab, et eestlane saab nende eest kaasa teha juba sel nädalavahetusel peetavas karikafinaalis Hearts of Midlothiani vastu. 47 korral ka Eesti A-koondist esindanud Puri hakkab uues klubis kandma särki numbriga 36.

Purist saab seega Henrik Ojamaa kõrval teine Šotimaa kõrgliigas palliv eestlane. Juba 6. aprillil lähevad mehed ka omavahel vastamisi, kui Ojamaa koduklubi Motherwell võõrustab St Mirrenit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles