Kubica: annaksin hoobilt kogu oma raha, et taas vormel-1s sõita

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kubica
Robert Kubica Foto: SCANPIX

Jätkuvalt rängast käevigastusest taastuv Robert Kubica lausus väljaandele Autosport antud intervjuus, et annaks kõik võimaluse eest taas vormel-1 sarjas võistelda.

«Annaksin ära kogu oma raha, et taas vormel-1 auto rooli pääseda. Hetkel saaksin aga võistelda vaid Barcelona sugustel radadel, samas kui kurvilisemad rajad nagu näiteks Monaco käivad mulle üle jõu,» lausus poolakas, kes hindab samas paranemist oodatust edukamaks. «Muidugi tahaksin vormeliga sõita, aga kui keegi oleks mulle poolteist aastat tagasi öelnud, et nüüd osalen koostöös Citroëniga ralli EM-sarjas ja teen kaasa ka MM-etappidel, poleks ma seda iial uskunud.»

Kubica sõnul otsustas ta DTM-ringrajasarjast loobuda ja ralli valida just selleks, et oma füüsist parandada. «Loodan jätkuvalt jõuda sellele tasemele, kus kunagi olin. Tahan areneda füüsiliselt ja areneda sõitjana ning loodetavasti aitab just ralli mul selles osas palju uut õppida. Ehk ongi see võti tulevikku?» arutles Kubica.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles