Post lõi Hollandis taas värava

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Post (paremal).
Sander Post (paremal). Foto: ga-eagles.nl
FC Flora jalgpalliklubist Go Ahead Eaglesis laenul olev Sander Post lõi Hollandi esiliiga viimases voorus värava, kuid punkte ega edasipääsu see meeskonnale ei päästnud. Viimases ehk 38. voorus tuli Eaglesil vastu võtta 1:3 kaotus Dordrechtilt.

Post sekkus mängu teiseks poolajaks ja sai juba viis minutit hiljem jala valgeks, kui tegi seisuks 1:1. Paraku ei suudetud mängu siiski päästa ning ühtlasi kadus ka lootus kõrgliigasse pürgida, kirjutab soccernet.ee.

Üleminekumängudele jõudmiseks pidanuks Posti koduklubi jääma tabelis ettepoole MVV Maastrichtist ehk alistama Dordrechti ja lootma, et Maastricht samal ajal kaotab või viigistab.

Aga kuna Eagels kaotas ja Maastricht võitis, jääb Deventeri klubi üleminekumängudelt välja ning lõpetab tabelis seitsmenda kohaga.

Hooaega võimsalt alustanud Post lõi pärast Hollandisse siirdumist esimese kuue mänguga kolm väravat, kuid siis tuli sisse pikk mõõn ja sellest suutis eestlasest ründaja välja tulla alles hooaja lõpus.

Viimase nelja mänguga, kus ta osales, lõi Post kolm väravat, mis kasvatas tema kogusaldo kuuele tabamusele. Tema mängud Eaglesi särgis võivad siiski nüüd mängitud olla, kuna laenuleping Florast kestis just hooaja lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles