Miami Heat liigub NBAs jätkuvalt rekordilise võiduseeria suunas

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miami Heati tähtmängija LeBron James lahtist palli päästmas.
Miami Heati tähtmängija LeBron James lahtist palli päästmas. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA teenis 21. järjestikuse võidu tiitlikaitsja Miami Heat, tõustes sellega kõigi aegade rekorditabelis kolmandale kohale.

Heat alistas võõrsil 107:94 Milwaukee Bucksi ning hoiab nüüd liiga pikimat võiduseeriate tabelis kolmandat kohta. Juba järgmise mänguga on Miamil võimalik kinni püüda Houston Rockets, kes 2008. aasta alguses võitis järjest 22 mängu. Absoluutse rekordini on siiski veel tükk maad - see kuulub Los Angeles Lakersile, kes võitis hooajal 1971-72 järjest koguni 33 kohtumist.

Bucksi vastu oli Heati parim LeBron James, kes kogus 28 punkti, võttis 10 lauapalli ja andis seitse korvisöötu. 28 punkti jäi ka Chris Boshi arvele, Dwyane Wade viskas 20 punkti, võttis seitse lauapalli ja andis üheksa resultatiivset söötu. Bucksi parim oli 26 punkti ja 17 lauapalliga Ersan Ilyasova.

Läänekonverentsi viimase play-off-koha eest võitlev Los Angeles Lakers sai ilma jalavigastusega hädas oleva Kobe Bryanti panuseta võõrsil 99:93 jagu Indiana Pacersist. Bryant tuli küll algviisikus platsile, kuid mängis vaid esimese veerandaja ja viskas mööda kõik neli platsilt tehtud viset. Tema puudumisel tõusis liidriks Dwight Howard, kes viskas 20 punkti, võttis 12 lauapalli, andis neli korvisöötu ja blokeeris neli vastaste viset. Metta World Peace toetas teda 19, Steve Blake 18 ja Antawn Jamison 17 punktiga. Steve Nash viskas 15 punkti ja andis üheksa korvisöötu. Indiana parim oli 27 punktiga George Hill.

Teised tulemused:

Toronto Raptors - Charlotte Bobcats 92:78

Washington Wizards - New Orleans Hornets 96:87

Atlanta Hawks - Phoenix Suns 107:94

Houston Rockets - Minnesota Timberwolves 108:100

Oklahoma City Thunder - Orlando Magic 117:104

Dallas Mavericks - Cleveland Cavaliers 96:86

Denver Nuggets - Memphis Grizzlies 87:80

Golden State Warriors - Chicago Bulls 95:113

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles