Eestlased tõid Prantsusmaal kokku 35 punkti

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart (vasakult), Oliver Venno ja Raimo Pajusalu kuuluvad kolmekesi Rennes'i meeskonna tuumikusse.
Keith Pupart (vasakult), Oliver Venno ja Raimo Pajusalu kuuluvad kolmekesi Rennes'i meeskonna tuumikusse. Foto: Erakogu

Prantsusmaa võrkpallimeistrivõistluste tippdivisjonis sai eile õhtul vajaliku võidu Rennes`i Volley, alistades 14. kohal oleva Tourcoingi meeskonna 3:1 (21, -29, 21, 21).

Resultatiivseim oli 17 punktiga Oliver Venno, kes lõi 24-st tõstest punktiks 16 (67%). Raimo Pajusalu tõi 11 (5 blokis!) ja Keith Pupart 7 punkti, kusjuures kõik nad lõid maha keskmiselt kaks palli kolmest, vahendab volley.ee.

Naiste esiliigas võitis Terville Florange õdede Bratuhhinate toel võõrsil neljandal kohal paikneva Vannes`i klubi 3:1 (-16, 23, 12, 20).

Türgi meistrisarjas langes esikümnest välja Kert Toobali Sivasi 4Eylül, põhiturniiri lõpuni jääb sealgi kaks vooru. Meeskonna seis ei ole kiita.

Kert Toobal: «Lisandusid klubi noortemeekonna punktid, meie ei saanud midagi, vastupidi. langesime mitu kohta. Endiselt pole selge, mitu meeskonda välja kukub, kui üldse kukub. Oleme viimasel ajal päris korralikult mänginud, kuid punkte on saanud vaid tabeli tipus olevad vastased. Paar mängijat on lahkunud, mõned vigastatud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles