Loeb ja Citroen on valmis jätkama

Margus Mihkels
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb Citroeni roolis.
Sebastien Loeb Citroeni roolis. Foto: Reuters / Scanpix
Suure tõenäosusega osalevad Prantsuse autotooja Citroën ja viiekordne autoralli maailmameister prantslane Sébastien Loeb autoralli MM-sarjas ka järgmisel hooajal.

Citroën ei ole jätkamist küll veel ametlikult kinnitanud ja hoiab sellega Rahvusvahelise Autoliidu FIA ametnikke ärevil, kuid meeskonna pealiku Olivier Quesneli sõnul on kõik enam-vähem selge: Citroën on juba alustanud Super 2000-klassi tingimustele vastava auto ehitamist, kirjutab mtv3.fi.

«Mul on uue auto ehitamiseks eelarve,» märkis Quesnel. «Citroën tahab rallisarjas jätkata, nii et ma ei näe mingeid probleeme.»

Ka Loebi jätkamist peab Quesnel tõenäoliseks, ehkki prantslane on arvustanud MM-sarja uusi reegleid ning mõlgutanud mõtteid ringrajasõidu proovimisest.

«Sébastieniga jätkame nii kaua, kui tema tahab. Olen üsna kindel, et ta jääb meiega veel paariks aastaks. Järgmisel hooajal kindlasti. Ta ise on öelnud, et miks mitte, aga eks me näe,» märkis Quesnel.

Loeb on varem avalikult öelnud, et ootab täpsemat ülevaadet, millised tingimused autoralli MM-sarjas tuleval hooajal kehtivad, enne kui lepingut pikendab.

«Kui ta [Quesnel] mulle järgmiseks hooajaks lepingut pakub, kirjutan ehk alla,» märkis Loeb. «Usun, et tahame mõlemad enne täpselt teada, millised muudatused FIA teeb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles