Sõber: oleme nii vaimselt kui füüsiliselt väsinud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber hoolealuseid juhendamas.
Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber hoolealuseid juhendamas. Foto: Margus Ansu

Kolmandat päeva järjest oli koduses korvpalli meistriliigas võistlustules Rakvere Tarvas, kes kohtus Kalle Klandorfi juhendatava Tallinna Kaleviga. Keilas suure korvpallipühapäeva raames peetud kohtumise võitis Tallinna Kalev 89:71.

«Meeskond mängis hästi, täites mänguplaani,» oli Tallinna Kalevi peatreener Kalle Klandorf meestega rahul. «Üle hulga aja võitsime lauavõitluse. Kõik mängud, mis me kaotanud oleme, oleme ka lauas alla jäänud. Lisaks oli täna vähe pallikaotusi.»

Andres Sõber kurtis meeskonna väsimuse üle. «Eks me ole praegu vähe väsinud. Nii mentaalselt kui ka füüsiliselt. Mängijatel ei ole praegu kõige parem tunne,» sõnas Sõber.

«Osad on meil haiged, nagu näiteks Renato Lindmets ja Juris Umbrasko, kes ei mänginud täna üldse. Meie pink on napp ja kui kaks põhimeest veel kõrvale jäävad, siis on raske. Au vastastele. Meil pole põhjust silmi maha lüüa. Tallinna Kalevi käe alt on nii mõnedki meeskonnad läinud edasi ühepunktilise kaotusega,» lisas Sõber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles