St. Mirren võitis liigakarika, Puri koosseisu ei kuulunud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri.
Sander Puri. Foto: St Mirreni kodulehekülg

Värskelt Eesti koondise jalgpalluri Sander Puriga ridu täiendanud St. Mirren võitis Šotimaa liigakarikafinaalis 3:2 Heart of Midlothiani, Puri jäi meeskonna koosseisust välja.

Kuigi St. Mirren jäi Glasgow's kuulsal Hampden Parkil juba 10. minutil kaotusseisu, suudeti sellest edukalt välja tulla: 36. minuti värav viigistas mänguseisu ja teise poolaja avaminutil mindi juba 2:1 juhtima. Veel kakskümmend minutit hiljem asuti juba kaheväravalisse eduseisu, vahendab Soccernet.ee.

Midlothian suutis küll 85. minutil veel ühe tagasi lüüa, kuid enamat ei suudetud ja nõnda said St. Mirreni mängijad esmakordselt ajaloos pea kohale tõsta Šotimaa liigakarika. Tegemist oli meeskonna esimese tõsisema karikavõiduga 1987. aastast alates.

Paar päeva tagasi lepingu allkirjastanud Eesti internatsionaali Sander Purit oodati küll vigastuste tõttu koosseisu, kuid treeneri otsusel jäeti ta siiski välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles