Leok oli Briti meistrivõistluste avaetapil neljas, Krestinov kümnes

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok.
Tanel Leok. Foto: Honda / facebook

Fat Cat Motopark rajal Doncasteris sõideti pühapäeval selle aasta Briti motokrossi meistrivõistluste avaetapp, kus eestlastest osalesid Tanel Leok (Route 77 MVR-D Honda) ja Gert Krestinov (Ansatech Apico Kawasaki).

MX1 klassi kvalifikatsioonis oli Leok Tommy Searle’i ja Jonathan Barragani järel kolmas, Krestinov oli seitsmes, vahendab msport.ee.

Esimeses sõidus tegi väga korraliku esituse Krestinov, kes pikalt sõitis kuuendal kohal ja finišilipu langedes oli tema koht viies. Leoki start talle head kohta ei taganud, kuid ta suutis ennast teise ringi lõpuks sõita kaheksandale kohale. Siis aga kaotas ta kõvasti kohti ja pidi taas tagant ettepoole tõusma hakkama. Finišijoonel oli ta kuues, Krestinovi selja taga. Sõidu võitis Searle Barragani ja Kristian Whatley ees.

Teises sõidus oli Leoki start parem ja ta tõusis kiirelt teisele kohale, Searle’i järele, kus ka sõidu lõpetas. Teine sõit aga ebaõnnestus Krestinovil, kes sai lõpuks 17. koha. 

Kahe sõidu kokkuvõttes oli Leok Searle’i, Barragani ja Whatley järel neljas, Krestinov aga kümnes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles