Nõmme Kalju peatreener: karikafinaal - see ütleb kõik!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju peatreener Getulio Aurelio.
Nõmme Kalju peatreener Getulio Aurelio. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Nõmme JK Kalju peatreener Getulio Aurelio ütles enne teisipäeval peetavat Eesti karikafinaali FC Floraga, et kuna tegu on finaaliga, siis see ütleb juba iseenesest kõik. "Nii Flora kui ka Kalju soovivad seda suurt ja ilusat karikat just oma pea kohal hoida," kinnitas ta.


"Mängu tähtsusest oleme kõik ilusti aru saanud: Eesti karikavõit ja pääs UEFA Europa League'i teise ringi. Me usume, et me suudame, ja me teame, et meid toetab häälekas fänniarmee!" lisas Kalju peatreener.



Kalju mängija Jevgeni Novikov ütles samuti, et karikafinaal saab olema väga tähtis ning võrdles seda poolfinaaliga, kus alistati Sillamäe Kalev ja kindlustati pääs UEFA sarja: "Karikafinaal saab olema kindlasti sama oluline kui mäng Sillamäe vastu. Selle mänguga tahame näidata, et kevadel saadud napp kaotus Floralt oli juhuslik. Meeskond usub ja on valmis võitlema tiitli eest. Isiklikult minu jaoks teeb asja oluliseks ka see, et Jevgeni Novikovi auhinnakapis ei ole veel Eesti karikat!"



Teisipäeval, 12. mail kell 18:45 Kadrioru staadionil toimuva finaali Tallinna FC Flora - Nõmme JK Kalju pääsmed on eelmüügis Piletilevis. Pilet Flora - Kalju karikafinaalile maksab 50 krooni, sooduspilet õpilastele ja pensionäridele 30 krooni. Staadioni väravad avatakse tund enne finaali algust ning pääsmeid on võimalik soetada ka kohapealt. Publiku vahel loositakse välja üks Eesti - Brasiilia pilet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles