Olümpiavõitja Erki Nool aitab rannajalgpallikoondist

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olümpiavõitja Erki Nool
Olümpiavõitja Erki Nool Foto: Raigo Pajula
Lisaks judo olümpiapronksile Aleksei Budõlinile aitab Eesti rannajalgpallikoondisel MM-valikturniiriks valmistuda ka kümnevõistluse olümpiavõitja Erki Nool.

Eesti Rannajalgpalli Liidu teatel toimus esimene treening Noole juhtimisel juba möödunud reedel Kalevi kergejõustikuhallis, kus koondise kandidaadid läbisid väga intensiivse üldfüüsilise treeningu.

Valikturniiri alguseni jääb vähem kui kuu aega ning alaliidu juhi Kari-Andri Kaski sõnul on järgmised kaks nädalat ettevalmistuse tähtsaim aeg.

«Peatreener Kert Haavistu viib läbi liivatreeningud ning Aleksei Budõlini ja Erki Noole treeningutel parandatakse poiste vastupidavust, kiirust ja jõudu,» kirjeldas ta treeningprotsessi. «Teiste alade spetsialistide kaasamine on väga positiivselt mõjunud kogu ettevalmistusele.»

MM-valikturniir algab juba 7. juunil Hispaanias Castellones. Osalevad 24 Euroopa parimat riiki, kes on jaotatud kuude alagruppi. Viis paremat Euroopa meeskonda pääsevad novembris toimuvale finaalturniirile, kus osaleb kokku 16 riiki. Eesti vastased loositakse juba 15. mail kell 12:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles