Iniesta võib Meistrite liiga finaalist eemale jääda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Iniesta tabamus viis Barcelona Meistrite liiga finaali.
Andres Iniesta tabamus viis Barcelona Meistrite liiga finaali. Foto: Reuters / Scanpix
Jalgpalli Meistrite liiga poolfinaalis FC Barcelona kasuks otsustava värava löönud Andres Iniesta võib finaalist kõrvale jääda.

Novembris raskelt reit vigastanud Iniesta tegi eilses Hispaania meistrivõistluste mängus Villarreali vastu samale kohale taas viga ning peab meeskonna peatreeneri Pep Guardiola sõnade kohaselt viimased kolm kohtumist Hispaania liigas vahele jätma, kirjutab Guardian. 

«Teeme kõik võimaliku, et ta oleks finaaliks terve. Hetkel peame testi tulemused ära ootama,» sõnas Guardiola. «Meil on viimasel ajal olnud palju vigastusi, kuid meil on pingilt võtta mängijaid, kes suudavad end otsustavates mängudes heast küljest näidata.»

Barcelona viigistas Villarrealiga 3:3 ning kolm vooru enne meistrivõistluste lõppu juhitakse Madridi Reali ees 8 punktiga. Sarnaselt Mesitrite liiga poolfinaaliga lõpetas Barcelona eilse kohtumise vähemauses, kuna teist mängu järjest sai punase kaardi Eric Abidal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles