ManCity tähtmängija lubab klubist lahkuda, kui ta kohe uut lepingut ei saa

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yaya Toure
Yaya Toure Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpalliklubi tähtmängija Yaya Toure võib klubist lahkuda, kuna ta ei ole seni saanud klubilt uut ja korralikku lepingupakkumist.

Toure’l on City’ga kehtiv leping 2015. aastani ja tema nädalapalgaks on 250 000 eurot. Mängumees tahab saada aga selleks laupäevaks uut kontrahti ja nõudmiste mittetäitmise korral lubab ta klubist lahkuda.

«Kui ta järgneva nelja päeva jooksul lepingut ei sõlmi, siis ta ei jätka City’s,» teatas Toure agent Dmitri Seluk The Sun’ile. «Asi ei ole rahas. Ta tahab lahkuda muudel põhjustel. Ta ei tunne meeskonnas piisavalt austust.»  

«Sellest on kahju, et City maksab suurt palka, kuid samas ei saa nad aru inimestevahelistest suhetest. Yaya tunne, et klubi ei vaja teda. Yaya saab äärmiselt head palka ja ta saab sellest ka ise aru. Samas on ta oma positsioonil maailma parim ja ta saaks samasugust palka ka mujal. Ta on olnud viimased kuus kuud selleks valmis, et samadel tingimustel klubis jätkata,» teatas Seluk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles