Urmas Tali: tegime super alguse

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänases mängus peatreener Urmas Tali nõutult käsi laiutama ei pidanud, sest hoolealused tegutsesid hästi.
Tänases mängus peatreener Urmas Tali nõutult käsi laiutama ei pidanud, sest hoolealused tegutsesid hästi. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Võrkpalli Eesti meistrivõistluste poolfinaali teises mängus sai Pärnu võõrsil 3:0 jagu Tartust ning juhib kolme võiduni peetavat seeriat 2:0.

«Geimi algused olid täna otsustavad ja suutsime teha super alguse,» kommenteeris Pärnu peatreener Urmas Tali kohtumist. Kohe avageimis saavutas Pärnu kiirelt 9:2 edu ja tõsist ohtu tartlased endast ei kujutanudki.

«Oleme neist rünnakul siiski üle, suutsime head rütmi hoida ja ei andnud Tartule võimalustki mängu tagasi tulla. Nüüd tuleb end aga laupäevaks kokku võtta, et seeria ära lõpetada.»

Tali sõnul pole Pärnu mängijatel füüsisega probleeme. «Mingit väsimust küll veel pole, üks päev on ju jälle vahet ja saab puhata küll,» lisas ta.

Seeria kolmas kohtumine peetakse laupäeval Pärnus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles