Pistoriuse juhtumis uued ja skandaalsed paljastused

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reeva Steenkamp (vasakul) ja Oscar Pistorius.
Reeva Steenkamp (vasakul) ja Oscar Pistorius. Foto: SCANPIX

BBC on valmis saanud dokumentaalfilmi, mis räägib Oscar Pistoriusest ja Reeva steenkampist ning saatuslikust päevast, kus Pistorius oma modellist elukaaslase tappis.

BBC poolt toodetud dokumentaalfilmi pealkirjaks on «Oscar Pistorius: What Really Happened?» ning ühe tunni pikkune dokumentaalfilm jõuab teleekraanile pühapäeval Discovery Channelis.

Pistorius on seni vandnud, et ta on süütu ja ta tulistas Steenkampi kogemata kolm korda, kuna pidas teda sissemurdjaks. Dokumentaalfilm valmis Lõuna-Aafrika vabariigis ning see toob vaatajateni värsked intervjuud, uut informatsiooni ja lisaks lubatakse eksklusiivseid arvamusi Pistoriuse ja Steenkampi perekonnaliikmetelt ja sõpradelt.

«Pärast juhtunut on terve maailm spekuleerinud ning arultenud, mis tegelikult seal magamistoas juhtus. Uue informatsiooni järele on endiselt väga suur tung ning Lõuna-Aafrika Vabariigis on see endiselt peauudis. Käesolev dokumentaalfilm annab vaatajatele senisest rohkem informatsiooni kangelase dramaatilisest juhtumist,» rääkis telekanali tehniline direktor Lee Hobbs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles