Läti jalgpallurilt kiita saanud Nurmsalu: hooaja lõpuks tuli ikka uskumatu pauk

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu.
Kaarel Nurmsalu. Foto: NordicFocus

Kaarel Nurmsalu saavutas täna Planica lennumäel 13. koha ning tegemist on tema karjääri parima tulemusega MK-sarjas. Lisaks pole ükski Eesti suusahüppaja varasemalt nii head tulemust saavutanud.

«Esimeses voorus oli õnne ja eespool hüpanutel olid paremad tingimused. Teise vooru hüppega olen samuti rahul ja sellises konkurentsis vaid neli kohta ära anda (avavooru järel oli Nurmsalu üheksas) on väga hea näitaja. Kokkuvõttes oli ikka uskumatu võistlus ja niimoodi on hea hooaega lõpetada. Hooaja lõpuks tuli ikka uskumatu pauk,» sõnas Nurmsalu, kelle seniseks parimaks tulemuseks oli MK-sarjas olnud 21. koht.

Homme on Planicas kavas meeskonnavõistlus ja pühapäeval tulevad torni vaid MK-sarja tipud. «Homme olen juba Tallinnas ja minu hooaeg on tänavuseks läbi. Väga hea meel on selle üle, et hooaja viimane hüpe õnnestus. Selles mõttes ei teinud ma mingeid imehüppeid ja mõlemal katsel jäi veel varu. See andis järgmiseks hooajaks ikka uskumatu motivatsioonipaugu,» lisas Nurmsalu. «Hooaja lõpus kulges kõik suurepäraselt ja ka kaal oli korras.»

Nurmsalu tunnistas samas, et head esitused on tõstnud ka inimeste huvi tema vastu. «Planicasse lennates oli samas lennukis ka Läti jalgpallikoondis, kes sõitis MM-valikmängule Liechtensteiniga. Järsku tuli minu juurde üks Läti koondislane ja uuris, et kas mina olen Nurmsalu. Jaatava vastuse järel teatas ta, et hüppan päris hästi. Seejärel jäi ikka suu lahti küll,» muigas Nurmsalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles