Rüütli Vungi võimalusest: oli suur moment ära lüüa, kahjuks läks nii

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Rüütli.
Tarmo Rüütli. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondis pidi MM-valiksarjas täna vastu võtma kaotuse, kui võõrsil jäädi 0:3 alla Hollandile. Kõik väravad löödi teisel poolajal.

«Esimese värava puhul tähelepanu hajumise probleemi ei olnud. Tegemist oli lihtsalt nii-öelda juhuste kokkulangevusega. Kruglovil läksid jalad alt, see oligi kogu probleem. Seekord juhtus see lihtsalt teise poolaja alguses,» rääkis koondise peatreener Tarmo Rüütli.

«Oli suur asi, et saime poolajale minna ilma väravat sisse laskmata. Palliga mängu elemente hakkas ka tulema ja oli lootus, et mida rohkem seis nullis püsib, seda rohkem vastased võivad närvi minna ja seda rohkem saame ise palliga ette võtta,» lisas Rüütli.

Eestlaste parim võimalus tekkis 0:2 kaotusseisus, kui Martin Vunk sai väravavahiga silmitsi, kuid pall lendas üle värava. «Võin öelda, et kui mängijana sellise šansi luhtad, jääb see meelde nii kauaks kuni veel mõistust peas on. Oli suur moment ära lüüa, kahjuks läks nii,» märkis Rüütli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles