Võru asus poolfinaalseeriat juhtima, Metall jõudis finaali

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Metall
Viljandi Metall Foto: Peeter Kümmel /Sakala

Pühapäeval toimusid kolmandad vaatused kolme võiduni peetavates naiste võrkpallimeistrivõistluste poolfinaalpaarides, kui Famila/Võru VK saavutas teise järjestikuse võidu ning asus seeriat 2:1 juhtima, samal ajal kindlustas Viljandi Metall esimesena finaalkoha.

Taaskord oli Võru naiskonna 3:1 (13, -19, 18, 13) võidu peaarhitekt Margot Pähn, kes kogus 17 punkti (kasutegur +14). Eliise Hollas ja Aigi Jukk lisasid 14 silma, volley.ee.  

Elis Tenis tõi Tartu naiskonnale 19 punkti. Võõrsil peetud mängus ületasid võrulannad vastast kõikides statistilistes elementides: rünnakuprotsent 45-37, vastuvõtt 57%-46%, blokipunktid 13-12 ja serviässad 14-4.

Viljandi Metall võitis poolfinaalseeria kolmandas mängus 3:0 (22, 15, 21) TTÜ ning jõudis 3:0 üldtulemusega finaali. Viljandi naiskonna resultatiivseim oli 14 punkti kogunud Merilin Salben, Maarja Kerner lisas võitjatele 11 punkti. Dorit Heinastu ja Erle Püvi arvele kirjutati TTÜ poolel 11 punkti. Neljandat korda pannakse pall Võru ja Eedeni vastasseisus mängu 9. aprillil. Võru naiskonna võidu korral on teine finalist selgunud, Eedeni võit pikendaks seeria viiemänguliseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles