Võimas! Aigar Leok võitis Argentinas enduuro MM-etapi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigar Leok.
Aigar Leok. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Enduurosõitja Aigar Leok jäi alistamatuks Argentinas San Juanis sõidetud MM-etapil.

Leok edestas E3 klassis 13 katse järel kokkuvõttes rootslast Joakim Ljunggreni 14,44 ja itaallast Manuel Monnit 26,56 sekundiga. Neljandaks jäi MM-sarja üldliider Christophe Nambotin. Leoki jaoks on tegu karjääri teise MM-etapivõiduga.

Pea terve päeva teisel kohal olnud Aigar Leok kerkis oma klassi liidriks eelviimasel, krossikatsel, kui senine liider Christophe Nambotin (KTM) tehniliste probleemide tõttu aega kaotas.

«Väga hea tunne on, Tšiili teise päeva 11. koht võttis nädal tagasi üsna tuju ära, kuid tunnen, et see tagasilöök andis energiat selleks nädalavahetuseks. Oma tempoga olen rahul, vigu ei teinud. Eile olin teine ja täna samuti kuni eelviimase katseni teisel kohal. Nambotinil oli viga, minul aga mitte ja nii lihtne see ongi. Enne viimast katset olin ikka vähe närvis küll, et seda kohta ära rikuks. Suutsin siiski pea külmana hoida ja elu teine enduuro MM-sarja etapivõit oli käes! Väga rahul selle nädalavahetusega,» oli Leoki kommentaar peale võidukat finišit.

MM-sarja kokkuvõttes tõusis Leok Nambotini ja Ljunggreni järel kolmandaks. Nambotinil on liidrina 70, Ljunggrenil 67 ja Leokil 57 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles