Montenegro plaan MM-valikmänguks: tuleb Wayne Rooney närvi ajada

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney (paremal) sai kahe aasta eest mängus Montenegroga punase kaardi.
Wayne Rooney (paremal) sai kahe aasta eest mängus Montenegroga punase kaardi. Foto: SCANPIX

Montenegro jalgpallikoondis, kes kohtub homme MM-valikmängus koduväljakul Inglismaaga, on kohtumiseks valmis mõelnud «geniaalse» taktikalise plaani.

Lühidalt on montenegrolastel eesmärke vaid üks - vastaste ründaja Wayne Rooney tuleb närvi ajada. 2011. aasta oktoobris läksid samad meeskonnad vastamisi ka EM-valikmängus ning Miodrag Dzudovici jalaga löönud Rooney saadeti tolles kohtumises punase kaardiga väljakult minema. Montenegro tähtründaja Mirko Vucinic usub, et ajalugu võib korduda.

«Pole kahtlust, et Rooney on üks maailma paremaid ründajaid, kuid viimasest korrast teame, et ta on vahel tulipäine. Meie fännid ei unusta seda punast kaarti ja tuletavad seda tallegi meelde. Aastad on näidanud, et ta võib sellistele asjadele reageerida. Kümnekesi poleks inglastel aga meie vastu mingit võimalust,» lausus Vucinic Eurospordi vahendusel.

Inglismaa kaitsja Joleon Lescott usub aga, et staadionil valitsev õhustik Rooneyt ei kõiguta. «Vastased võivad tema temperamendile rõhuda, aga Wayne on küpsemaks saanud. Ta on vanem, kogenum ja kindlasti ka professionaalsem. Ma ei usu, et ta varasematele negatiivsetele kogemustele mõtleb,» sõnas Lescott.

Rooney sai kaks aastat tagasi oma teo eest kolmemängulise võistluskeelu, mis vähendati pärast apellatsiooni siiski kahele mängule. Vaata videot tollasest jalalöögist siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles