Nadali treener dopingusüüdistusest: sellist juttu saab ajada ainult imbetsill

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toni Nadal (keskel) jälgib vennapoja Rafaeli mängu.
Toni Nadal (keskel) jälgib vennapoja Rafaeli mängu. Foto: SCANPIX

Tennisist Rafael Nadali onu ja ühtlasi tema treener Toni Nadal materdas Hispaania veebilehele intervjuus maapõhja Belgia tennisisti Christophe Rochus', kes vihjas Nadali võimalikule dopingutarvitamisele.

Tänavu jaanuaris kommenteeris Rochus Nadali karjääri järgmiselt: «Dopinguvastased reeglid pole karmid ja minu meelest ei tõesta need midagi. Nadali puhul on küll tegu vaid kõlakatega, aga kuidas ta saab Roland Garros’l nii tugev olla ja vaid kuu hiljem pole võimeline üldse mängima? See tekitab kahtlust, aga mingeid tõendeid meil pole,» ütles ta.

Kaks kuud hiljem tegi Toni Nadal aga intervjuus veebilehele puntodebreak.com väga konkreetselt selgeks, mida ta belglasest arvab. «Peale selle, et Rochus on imbetsill, on ta lihtsalt ebaviisakas. Ta on täielik imbetsill, sest kui sa midagi tead, siis tuleb see ka ausalt ära rääkida. Aga ma eeldan, et ta on väga hästi asjaga kursis – Rafael pole elu sees mitte midagi tarvitanud ega tarvita ka. Uskumatu, et üks idioot saab sellist juttu ajada,» lausus Toni Nadal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles