Manny Pacquiao: septembris astun taas poksiringi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manny Pacquiao viimane matš lõppes lüüasaamisega.
Manny Pacquiao viimane matš lõppes lüüasaamisega. Foto: SCANPIX

Poksija Manny Pacquiao andis teada, et ei kavatse spordist loobuda ning plaanib sügisel ringi naasta.

«Öelge fännidele, et nad oleksid kannatlikud. Oleme promootori Bob Arumiga läbirääkimise pidanud ja peame edasi. Kindel, et näete mind septembris taas poksimas. Mitte aprillis ega otsekohe, nagu spekuleeritakse, aga varsti võivad kõik õnneliku olla, sest ma poksin jälle,» lausus Pacquiao Filipiini ajalehele Manila Examiner.

34-aastane Pacquiao ei välistanud, et tema vastaseks on taas mehhiklane Juan Manuel Marquez, kes ta mullu detsembris nokauti lõi. Pacquiao ja Marquez kohtuksid sel juhul juba viiendat korda. «Viimaste juttude järgi ei taha ta minuga kohtuda. See on aga tema teha,» lausus Pacquiao. «Kõik teavad, et mina võitlen ükskõik kellega. Ma ei karda kedagi. Ja seetõttu fännid mind armastavadki. Ma ei väldi kedagi. Ma ei vali kergeid matše. Poksin ükskõik kellega, ükskõik millal, ükskõik kus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles