Toobali meeskond langes reservide kehva hooaja tõttu esikümnest

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sivasi 4 Eylül Belediye meeskond, Kert Toobal esireas paremalt teine.
Sivasi 4 Eylül Belediye meeskond, Kert Toobal esireas paremalt teine. Foto: Facebook

Siseprobleemide küüsis vaevlev Kert Toobali koduklubi Sivasi 4Eylül lõpetas Türgi võrkpallimeistrivõistlused 11. kohal.

Enamiku põhiturniiri ajast tabeli keskosas püsinud Toobali klubil vajus lõpp ära, oma osa mängis ka duubelmeeskonna kehv tabeliseis. Reservistide kogutud punktidest 10% liideti põhimeeskonna kontole, paraku polnud Sivasi juunioridel midagi väga positiivset pakkuda, kirjutab volley.ee.

Põhiturniiri võitis Izmiri Arkas 56,1 punktiga (53 p + 3.1 punkti reservistidelt), teine oli Ankara Halkbank 54,7 (53 + 1,7), kolmas Istanbuli Galatasaray 49,1 (47 + 2,1) punktiga. Liider sai 18 võitu ja neli kaotust. Tiitlikaitsja Istanbuli Fenerbahce lõpetas põhiturniiri kuuendana (42 + 2,6).

Sivasi klubi arvele märgiti 15,6 (15 + 0,6) punkti, võite kogunes vaid viis, kaotusi 17. Kõrgliiga 12st meeskonnast kaks viimast, sealhulgas 4Eylül, peaks koos Bursa klubiga tippliigast lahkuma, kuid see pole enam kindel - võimalik, et koosseisu hoopis suurendatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles