Piiroja: Eesti hümni kuuldes läks süda soojaks, hea on tagasi olla

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja (vasakul) mängus Andorraga.
Raio Piiroja (vasakul) mängus Andorraga. Foto: Liis Treimann

Pärast vigastusest tingitud pausi koondisesse naasnud Raio Piiroja, kes Ragnar Klavani haigestumise tõttu kandis Andorra vastu ka kaptenipaela, tõdes, et Eesti eest on alati hea mängida.

«Soojenduse ajal polnud erilist tunnet, aga kui hümn kõlas, siis läks ikka süda soojaks ja liblikad tulid kõhtu. Kui veel sõdurpoisid ka teisel poolajal laine staadionil käima tõmbasid, siis oli ikka võimas küll. Ega meil palju pole neid võimalusi, et saaksime mängu lõpus piiluda, mis tribüünidel tehakse. Suur tänu rahvale, kes elas väga hästi kaasa!» lausus Piiroja.

Keskkaitsja tunnistas, et mängis viimased paarkümmend minutit läbi valu. «Natuke pelgasin seda külmas mängimist ja säär andiski lõpus tunda. Ega minu puhul pole ju kunagi mingeid garantiisid, iial ei tea, millal see laks jälle käib,» märkis Piiroja. «Õnneks mängupraktikat natuke jagub, aga pallitunnetus võiks muidugi pisut parem olla.»

Piiroja kinnitas, et kuigi senised ainsad punktid on võetud Andorralt, võitleb Eesti tsükli lõpuni. «Lootust veel on, aga see alagrupp on nii kuradi kõva... Meil peavad kõik asjad klappima. Aga vähemalt sama palju punkte tuleb veel võtta, muu on läbikukkumine,» nentis ta otsekoheselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles