Kalev/Cramo alistas Tartu ja tegi suure sammu põhiturniiri esikoha poole

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo ja Tartu Rocki kohtumine põhiturniiril.
Kalev/Cramo ja Tartu Rocki kohtumine põhiturniiril. Foto: Mihkel Maripuu

Korvpalli Eesti meistriliigas alistas Kalev/Cramo kodusaalis 69:64 Tartu Rocki ning tegi sellega suure sammu põhiturniiri esikoha suunas.

Kalevi parimana tõi Gert Dorbek punkti, Rocki eest viskas Egidijus Dimsa 18 punkti. Praagirohkes mängus tabasid mõlemad meeskonnad ülikehvasti kolmepunktiviskeid - Kalev 1/8 (12,5%), Tartu koguni vaid 2/17 (11,8%). Ka pallikaotusi tegid nii Kalev kui ka Tartu mõlemad 18.

Kalev/Cramo - Tartu Rock 69:64

Kalev: Dorbek 13 p, Elegar 12 p + 15 lp, Fall 11 p, Wilkinson 11 p, Sokk 10 p, McLeod 6 p, Škele 4 p, Kajupank 2 p

Tartu: Dimsa 18 p + 8 lp, Toome 14 p, Ingram 9 p, Veideman 9 p, Neljubov 4 p, Kurbas 3 p, Saage 3 p, Leppik 2 p, Doronin 2 p

Kuna esimese ja ainsa tänavuse omavahelise mängu võitis Rock kolme punktiga, jäi Kalev omavaheliste mängude arvestuses peale. See tähendab, et neile piisab põhiturniiri esikoha kindlustamiseks sellest, kui kahes viimases voorus võetakse võit liiga punase laterna KK Hito ja neljandal kohal oleva TTÜ üle. Tartul seisab aga veel ees vaid kohtumine Rakvere Tarvaga.

Põhiturniiri võitja mängib play-off'is Tallinna Kaleviga ning põhiturniiri teise koha meeskonna vastane on Valga/Maks&Moorits.

VAATA KOHTUMISE KÄIKU SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles