Piiroja ei liituks kunagi Levadiaga

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja
Raio Piiroja Foto: Liis Treimann

Värskeltilmunud jalgpalliajakirjas Jalka põrutab viimases kohtumises Eesti koondise kaptenipeale kandnud Raio Piiroja, et tema ei vahetaks FC Flora särki mitte kunagi FC Levadia oma vastu.

«Kui sa oled Pärnust, siis sa Viljandisse mängima ei lähe,» sõnastab praegu Hiinas profivutti mängiv Piiroja. «Olen kaua ära olnud, ei tea võib-olla kõike, aga vanasti oli nii, et kui mängisid Floras, siis sa Levadiasse mängima ei läinud. Mina ka kindlasti ei läheks.»

Oma mõtteid jalgpallurite identiteedi küsimuse osas avaldavad teiste seas ka Indrek Zelinski, Martti Pukk ja Meelis Rooba.

Pikema intervjuu tegi ajakiri seekord Nõmme Kalju raudmehe Ken Kallastega ja uuris Andres Operilt, kas Šotimaa mäng on endiselt mälust pühitud. Samuti vaatab Jalka suvesse, kus ootab ees Eesti – Läti 100+ maavõistlus, teeb juttu FC Soccernetist, Tartu jalgpallipublikust ja paljust muust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles