Zelinski: mäng Nõmme Kaljuga on tõsine proovikivi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Kristal ja Indrek Zelinski.
Marko Kristal ja Indrek Zelinski. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

FC Levadia jalgpalliklubi abitreener Indrek Zelinski nimetab laupäevast mängu valitseva Eesti meistri Nõmme Kaljuga hooaja esimeseks suureks proovikiviks.

Laupäeval ootab Eesti meistriliiga 4. voorus ees tõeline põnevusduell, kui valitsev Eesti meister JK Nõmme Kalju võõrustab Sportland Arenal seitsmekordset Eesti meistrit ning tabeli liidrit FC Levadiat.  

Superkarika finaalis küttis FC Levadia 3:0 võiduga Kaljul naha kuumaks, ent laupäeval mängitakse esimest korda punktide peale.

«Meid ootab esimene tõsine proovikivi tänavusel hooajal. Superkarika finaalis saime Kaljust jagu, aga see mäng oli pigem peaprooviks ja üliväärtuslikud punktid jagatakse välja laupäeval,» ütles Zelinski klubi kodulehe vahendusel.

«Meie hooaja algus on olnud hea, mõistagi tahame samas vaimus jätkata ja oma positsiooni kindlustada. Kalju tahab kindlasti tõestada vastupidist. Tuleb suur mäng, mida üritame enda kontrolli all hoida ning oma väravavõimalused realiseerida,» kirjeldas Zelinski meeskonna eesmärke.

Levadia ja Kalju kohtuvad homme kell 14.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles