Suhtekorraldaja: WADA on pärast Veerpalu juhtumit targem

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allar Tankler
Allar Tankler Foto: Erakogu

Imagoloog Linnar Priimägi ja suhtekorraldaja Allar Tankler arutlesid TV3 saates Kolmeraudne mõni päev tagasi lõppenud Andrus Veerpalu dopingusaagat.

«Veerpalu on suuresti meedia ohver. Aga talle lähevad massid järele ja ta võiks praegu mõelda, kas ta ei taha poliitikasse minna,» leidis Priimägi.

Tankler sõnas, et Veerpalu osas oli kõikidel inimestel oma arvamus ja oma tõde. «Kui võimalik on ajakirjanikul toota objektiivset teksti sellel teemal? Kuna protsess oli nii pikk, siis ajakirjanikud püüavad teksti süübida, aga leiavad sealt ikka seda, mida tahavad leida ehk igaüks leiab ikka oma tõde,» lisas Tankler.

«WADA on pärast Veerpalu juhtumit targem ja dopinguvastane võitlus on oma tasemelt läinud paremaks. Tulevased protsessid saavad WADA-l olema lihtsamalt võidetavad,» sõnas Tankler. «Ei, sport läheb niikuinii aina rohkem keemiaks,» arvas Priimägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles