Bayern ja Chelsea tegid Neymari ostmiseks pakkumise

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar
Neymar Foto: SCANPIX

Prantsusmaa ajakirja Le10 info kohaselt tegid Londoni Chelsea ja Müncheni Bayern pakkumise Santose jalgpalliklubi superstaari Neymari eest.

21-aastase võimed, mentaliteet ja tegelik potentsiaal on viimastel kuudel tänu punastele kaartidele ja kehvadele esitustele Brasiilia koondise eest küsimärgi alla seatud.

Kuigi Neymar jäi hiljuti kahe noore tähe heitluses ühele Euroopa parimale, Mario Balotellile, alla, siis tema hind on hiljuti Milani liikunud itaallasest palju kõrgem, jäädes 40 ja 50 miljoni euro lähedusse, vahendab Soccernet.ee.

Neymari hiiglaslik turunduspotentsiaal on see, mis ta paljude klubide jaoks nii atraktiivseks teeb ning Brasiilia jalgpalli posteripoissi loodavad lisaks Madridi Realile ja Barcelonale endale saada ka teised Euroopa klubid.

Le10 raporti kohaselt on Müncheni Bayern ja Chelsea mõlemad Santosele ametliku pakkumise teinud, kuid kui Brasiilia klubi nõusse rääkimine on ehk võimalik, võib tõeline väljakutse olla Neymari enda veenmine, sest ründaja kardab 2014. aasta maailmameistrivõistluste eel koondisekohast ilma jääda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles