Tasavägisest heitlusest väljus võitjana Steptšenko

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniil Steptšenko
Daniil Steptšenko Foto: Margus Ansu

Eesti laskesuusatamise meistrivõistlustel Haanjas võitsid ühisstardist sõidud täna Daniil Steptšenko ja Grete Gaim.

Eesti meistrivõistluste kõrval oli tegu ühtlasi ka Võru linna auhinnavõistlustega ja koos täiskasvanutega startisid juuniorid ning kuni 19-aastased noored, vahendab biathlon.ee.

Meeste 12,5 km distantsil jõudis esimesena finišisse Daniil Steptšenko (Äkke SK/Narva SK Energia). Teisena lõpetas kuni 19-aastaste kulla võitnud Rene Zahkna (Võru Biathlon/Audentes), kes kaotas narvalasele 15 sekundiga ning edestas omakorda sekundiga juunioride parimat Jan Treierit (SK Biathlon). Kõik nad sõitsid neli trahviringi. Meeste arvestuses läks hõbe Peeter Kirsile (SK Biathlon) ja pronks Uku Vislapuule (Võru Biathlon).

Naiste 10 km distantsil oli kiireim juunioride kulla võitnud Grete Gaim (Oti SK/Zahkna Team), kes pidi sõitma kaks trahviringi. Naiste kulla ja hõbeda saanud Eveli Saue ja Kadri Lehtla kaotasid Gaimile vastavalt 1.16 ja 1.40ga, Saue tegi viis ja Lehtla kuus möödalasku. Naiste pronks sai Sirli Hanni (Vastseliina SK).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles