Filmistsenaarium korvpalliväljakul: mängu alguses õõvastava vigastusega mehe kaotanud Louisville võitis meistritiitli

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Louisville Cardinalsi peatreener Rick Pitino (vasakul) ja Luke Hancock on tulnud vaatama, kuidas tunneb ennast õõvastava vigastuse saanud Kevin Ware
Louisville Cardinalsi peatreener Rick Pitino (vasakul) ja Luke Hancock on tulnud vaatama, kuidas tunneb ennast õõvastava vigastuse saanud Kevin Ware Foto: SCANPIX

USA korvpalli üliõpilasliigas NCAA-s rullus eile õhtul lahti lahing, mis oleks justkui kirjutatud mõne Hollywoodi tippstsenaristi poolt.

Kohtumises Louisville Cardinalsi ja Duke Blue Devilsi vastu elas Cardinals seisul 20:21 üle šoki, kui nende mängija Kevin Ware murdis sääreluu keskelt pooleks. Vapustatud olid nii Wardi meeskonnakaaslased kui ka vastased.

Vaata videot SIIT.

Cardinals aga ei murdunud sellest, võttis võimsa 85:63 võidu ja kindlustas Kesk-Lääne regiooni meistritiitli. Võit pühendati vigastatud Ware'ile.

«Ma ei ole kindel, kas me oleks end suutnud kokku võtta pärast sellist vigastust, kuid Kevin oli see, kes julgustas meid: minge ja võtke see mäng ära,» rääkis peatreener Rick Pitino pärast mängu.

«Ma ei kujuta ette, kuidas Kevin seda tegi, aga hetkel, kui me olime kõik täiesti murdunud, utsitas ta meid,» imestas võidus üht võtmerolli etendanud Payton Silva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles