Video: nokaut, mis tõi Eesti MMA-võitlejale kaitseväe teeneteristi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Jõgiste
Jüri Jõgiste Foto: Margus Ansu / Postimees

Vaata videost Eesti sportliku vabavõitluse liiga eelmise ürituse - Raju X - võitlusmatši, kus Jüri Jõgiste nokaudib teises raundis Venemaad esindanud Aleksei Jakovlevi. Ühtlasi on see lahing, mis tõi kaitseväes töötavale sportlasele teeneteristi.

Jüri Jõgiste on Eesti MMA-võitleja, kelle profikontol 2 võitu ja mitte ühtegi kaotust. Amatöörina on ta võitnud Soome lahtised meistrivõistlused (2009) ja saavutanud samal võistlusel ka 2. koha (2010). Saabuva Raju on mees sunnitud vahele jätma kuna täidab tööülesandeid väljaspool Eestit.

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris. Järgmine üritus – Saaremaa Lihatööstus RAJU 11 - toimub 20. aprillil Tallinnas Saku Suurhallis.

Raju on võimalus jälgida ka neil, kes kohale tulla ei saa - kogu üritusest tehakse Postimehe vahendusel rahvusvaheline HD-kvaliteediga otseülekanne: sport.postimees.ee/raju.

Vaata videot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles