Uus David Haye on sündinud: Klitškol on probleeme meestega, kellel ma ei luba oma pesugi pesta

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitali Klitško
Vitali Klitško Foto: SCANPIX

David Haye on poksimaailmas tuntud oma teravate sõnavõttude poolest, kuid nüüd on pildile kerkinud teinegi raskekaallane, kes pole just suu peale kukkunud. Saage tuttavaks, Malik Scott on mees, kes seni raskekaalus võitmatuna püsinud ja kes soovib enda järgmiseks vastaseks just Vitali Klitškod.

«Ma tahan Vitali Klitškod! Olen kuulnud, et ta otsib endale järgmist vastast, kuid ta võib otsingud lõpetada – olen oma elu parimas vormis. Olen valmis poksima, olen võitmatu,» suurustas Scott ja lisas veelgi teravust juurde. «Klitško pole varem minusugust poksijat näinud. Vitalil on tihti probleeme meestega, kellel ma ei laseks oma pesugi pesta. Nad ei ole minu tasemele ligilähedalgi ja ikka tekitavad Vitalile probleeme. »

«Praegu oleks minu jaoks ideaalne aeg Vitaliga poksimiseks. Kui ma treenin, mõtlen ainult Vitalist, kui ma magan, näen temast und. Olen temaga valmis poksima ükskõik kus. Berliinis või mujal, vahet pole, ma tahan teda kohe!» lisas Scott.

31-aastane ameeriklane on senise profikarjääri jooksul pidanud 36 matši ja võitnud neist 35. Viimati viigistas ta ukrainlase Vjatšeslav Glazkovi vastu, kuid sõnas pärast kohtumist, et Glazkov pole tema kaliibriga mehe jaoks piisav vastane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles