Lionel Messi sai Barcelona viigimängus vigastada

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi sai mängus PSGga vigastada.
Lionel Messi sai mängus PSGga vigastada. Foto: SCANPIX

Barcelona andis Meistrite liiga veerandfinaalis PSG vastu üleminutitel võidu käest, kuid veelgi valusam hoop võib neile olla Lionel Messist ilmajäämine.

Argentiinlane lõi 38. minutil mängu avavärava, kuid vigastas esimese poolaja lõpuhetkedel reielihast ja teisel poolajal enam väljakule ei tulnud. Sel hooajal nüüd juba uskumatud 57 väravat löönud Messi asemel tuli platsile Cesc Fabregas.

«Ta läbib kolmapäeval täiendava arstliku kontrolli, et vigastuse ulatus selgeks teha,» teatas Barcelona klubi ametliku Twitteri-konto kaudu napilt. Veerandfinaali kordusmäng peetakse Barcelona kodustaadionil juba nädala pärast, 10. aprillil.

Lisaks jäi Barcelona ilma ka Javier Mascheranost, kes viidi 84. minutil platsilt kanderaamil minema. Barcelona abitreener Jordi Roura lausus BBC vahendusel, et parema põlve sidemeid rebestanud Mascherano vigastuspaus võib kesta koguni neli kuni kuus nädalat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles