Kreek ja Pariisi Volley alustasid veerandfinaale võidukalt

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek
Ardo Kreek Foto: volley.ee

Prantsusmaa meeste võrkpallimeistrivõistlustel peeti eile esimesed veerandfinaalmängud. Ardo Kreegi meeskond Pariisi Volley alistas koduväljakul Nantes-Reze´ 3:0 (21, 18, 19).

Nantes lõpetas põhiturniiri kolmanda ja Pariis kuuenda kohaga, vahendab volley.ee.

Pariislaste edukaim oli bulgaarlane Todor Skrimov 15 punktiga. Ardo Kreek kogus 8 punkti (rünnak 63%) sealhulgas kolm blokis. Uuesti kohtutakse 5. aprillil võõrsil.

Lühikommentaar Ardo Kreegilt: «Eilne mäng kulges kenasti. Tuleb kiita treenereid väga hea eeltöö eest, arvan, et see tõigi võidu. Kui peaksime reedel kaotama, on juba laupäeval viimane mäng.»

Teises eilses mängus sai samuti võidu põhiturniiril vastasest vähem punkte kogunud meeskond: Narbonne (7.) oli üle Chaumont`st (4.) 3:1. Läti koondise sidemängija Deniss Petrovs tõi kaotaja kasuks neli punkti.

Kaks mängu peetakse täna. Rennes on vastamisi äsja Prantsusmaa karika võitnud Tours`i ja Cannes`i meeskond Arago de Setega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles