Slovakid näpistavad Sagani toetuseks võõraste tagumikke

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peter Sagan (vasakul) poodiumitüdrukut käperdamas.
Peter Sagan (vasakul) poodiumitüdrukut käperdamas. Foto: SCANPIX

Slovakid on asunud näpistama võõraste inimeste tagumikke, näitamaks niimoodi oma toetus rattaprofile Peter Saganile, kes pühapäevasel Flandria velotuuri auhinnatseremoonial näpistas poodiumitüdrukut tagumikust.

Samal ajal, kui blond kaunitar Sagani ees tuuri võitnud Fabian Cancellarale põsemusi andis, otsustas Slovakkia rattaäss naist tagumikust näpistada. Hiljem esines ta avaliku vabandusega ning nentis, et poleks pidanud niimoodi käituma ning vabandas nii poodiumitüdruku kui ka kõikide teiste ees, keda tema tegu pahandas.

Mitte aga kõik ei mõistnud 23-aastast ratturit hukka – suhtlusportaali Facebook loodi üritus, mis inglise keeles kannab nime «Assupport Peter Sagan – touch some ass» (puuduta tagumikke – toim) ning sellega on liitunud ligi 6000 inimest.

Ürituse eesmärk on lihtne – postitada endast pilt, kus näpistatakse kellegi võõra tagumikku.

«Tore teada, et kui keegi mind töö juures tagumikust näpistab, tehakse seda Sagani toetuseks,» kirjutas Zuzana Kostolnakova ürituse seinale.

«Slovakkias on see traditsioon, niimoodi antakse naisele sõnadeta teada, et tal on ilus tagumine pool. See on kompliment!» lisas Pavel Toth.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles